top of page

Parforhold

I mange parforhold mangler den nærhed og det liv, som oprindeligt var til stede. Der er opstået magtkampe, som slider et forhold op, og ofte er vi tilbøjelige til at lægge skylden og årsagen til smerten hos den anden part. Det er dog ikke personerne men selve relationen imellem dem, som er årsagen til disse problemer. Manglende forståelse for hvordan den anden har det og manglende indlevelse i den andens situation er som oftest årsagen til de problemer, der opstår. Glæden ved hinandens selskab og følelsen af nærhed vil igen dukke op i takt med, at forståelsen og indlevelsesevnen kommer tilbage.

Indimellem står parforholdet dog ikke til at redde. At blive skilt er en skelsættende periode i ens liv. Familielivet bliver ændret, og man kan føle, at man står på bar bund. Bolig, venner, børn – alt hvad der før var selvfølgeligt, er pludselig ukendt land.

Parterapi er et godt redskab til at hjælpe jer begge med at lytte til og forstå hinanden. Hvad enten I vælger at fortsætte sammen eller hver for sig.

Læs mere

Parforhold
bottom of page